ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑ

συνδυάζοντας γευστικά πιάτα ...με εξαιρετικά κρασιά

 

*

 

Ένα καινούργιο βιβλίο που δεν θα σας προτείνει μόνο συνταγές αλλά θα σας μάθει

πως να διαλέγετε το κατάλληλο κρασί για να το συνδυάσετε με το φαγητό σας.

* Περιέχει 171 πρωτότυπες συνταγές ...με τα αντίστοιχα ελληνικά κρασιά

* 280 σελίδες ...με 58 από τις συνταγές φωτογραφημένες

 

   

 

Μοσχάρι με φινόκιο και μανιτάριαΓαλέος τηγανητός με σάλτσα αντσούγιας και βασιλικού

 

Εκδόσεις «ΨΥΧΑΛΟΥ»  Τηλ. 210-3827278

Χαριλάου Τρικούπη 33, 106.61 – Αθήνα